top of page

Shamanistinen äänihoito

Tarjoan sinulle mahdollisuuden osallistua shamanistiseen äänihoitoon. Äänihoito on mahdollista tehdä joko yhdelle henkilölle tai sitten ryhmälle.Yhden hengen shamanistinen äänihoito:

Hoito toteutetaan joko lähihoitona Seinäjoen Kourassa tai sitten etähoitona netin välityksellä tai asiakkaan valitsemassa sopivassa paikassa (kuten asiakkaan kotona). Hoidon aikana istut tai makaat mukavassa asennossa minun soittaessa parannusrumpua sekä kanavoidessa sinulle parantavia, hoitavia ääniä. Rummuttaessani menen transsitilaan, jossa kanavoin erilaisia henkiä ja auttajia. Puran oman kehoni kautta asiakkaan kentässä olevia energiatukoksia ja epätasapainotiloja. Äänihoito saattaa olla raju ja rankkakin tapahtuma, ei välttämättä aina rentouttava ja lempeä äänimatka. Äänihoito on aina yksilöllinen ja muotoutuu asiakkaan tarpeista käsin. Hoidossa kanavoidut auttajat ovat asiakkaan oppaita ja auttajia sekä omiani.

Hinta 60 e (+ matkakulut tarvittaessa)


Shamanistinen äänihoito ryhmälle:

Tulen mielelläni vetämään shamanistisen rumpupiirin ryhmälle. Ryhmän koko voi olla 2 hengestä ylöspäin. Rumpupiirin osallistujat voivat osallistua rumpupiiriin omia rumpuja soittaen, laulaen, äännellen, tanssien, tai vain kuunnellen ja ottaen hoitoa vastaan. Shamanistiseen rumpupiiriin kuuluu auttavien oppaiden ja voimien kutsuminen paikalle seremoniallisessa piirin avauksessa sekä lopuksi piirin seremoniallinen sulkeminen. Rummuttaessani menen transsitilaan, jossa kanavoin erilaisia henkiä ja auttajia. Opastan rumpupiirin osallistujia shamanistisen työskentelyn ja rumpumatkailun perusteissa. En ohjaa rumpumatkoja päihtyneille henkilöille eikä ole suositeltavaa osallistua rumpupiiriin, jos kärsit huonossa hoitotasapainossa olevasta psykoosisairaudesta tai skitsofreniasta.

Rumpupiiri voidaan pitää Seinäjoen Kourassa tai sopivassa paikassa asiakkaiden tiloissa.

Hinta 300 e/piiri (hinnan voi jakaa osallistujien kesken) + tarvittaessa matkakulut, jos matkustan Seinäjoen ulkopuolelle.


Tässä äänitteet kahdesta pitämästäni shamanistisesta rumpupiiristä, joiden avulla saat käsityksen millainen rumpupiiri on ja voit osallistua rumpumatkalle nauhoitteen välityksellä:


8 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page