top of page

DEEMS-hoito

Päivitetty: 2. lokak. 2023

Mikä on DEEMS-laite?


DEEMS-lyhenne tulee sanoista Divine Evolution Electromagnetic Micro Singularity Device. Kyseessä on voimakkaasti magneettinen laite, joka saa aikaan sähkömagneettisen ja pietsosähköisen energiapyörteen. Magneettihoitoja on historiallisesti käytetty lievittämään kipua, tasapainottamaan vaurioituneita hermoja sekä tasapainottamaan hermoston reittejä kokonaisvaltaisen luonnollisen paranemisen aikaansaamiseksi.

Laite on valmistettu täysin luonnollisista materiaaleista, kuten voimakkaista neodyymimagneeteista, mehiläisvahasta ja kuparista ja se toimii täysin ilman sähkövirtaa. DEEMS-laite käyttää maapallon sähkömagneettista energiaa ohjaten sitä asiakkaan kehoon ja energiakenttään. Asiakkaan keho voi tällöin käyttää energian siellä, missä sitä eniten tarvitaan.


DEEMS-laitetta voidaan käyttää esimerkiksi kehon meridiaanien ja chakrojen tasapainottamisessa sekä hoitamaan kehoa, mieltä ja sielua kokonaisvaltaisesti. Hoito on erittäin kokonaisvaltaista ja yksilöllistä toimien sekä fyysisellä, emotionaalisella että henkisellä tasolla.

Laitteessa on kaksi puolta kuten magneeteissa yleensäkin, negatiivinen ja positiivinen puoli, joita voidaan käyttää vaihdellen. Laitteen avulla voidaan siis joko purkaa kehosta negatiivista, patoutunutta energiaa pois tai ohjata kehoon uutta, positiivista ja korjaavaa energiaa. Lisäominaisuutena sauvaan voidaan liittää kristallipyramideja, jotka on valmistettu jokaiselle chakralle sopivista hoitavista kristallikivistä. Kristalli auttaa kohdistamaan sähkömagneettisen energian tietyn chakran alueelle voimistaen laitteen vaikutusta.


DEEMS-laitetta ei ole tarkoitettu korvaamaan tavanomaisia terapia- tai lääkehoitoja, ja sitä suositellaan henkilöille, jotka haluavat lisätä tämän ainutlaatuisen ja kokonaisvaltaisen menetelmän jo vakiintuneeseen terveysprotokollaansa. DEEMS-laitetta EI suositella ihmisille, joilla on sydämentahdistin tai jotka eivät saa mennä magneettikuvaukseen. DEEMS-laite ei myöskään sovellu käytettäväksi raskaana oleville eikä alle 3-vuotiaille lapsille.


Teen DEEMS-hoitoja sekä lähihoitoina että etähoitoina hintaan 60 e/tunti. Etähoito tehdään reikin ja DEEMS-laitteen yhdistelmänä kaukoenergiahoitona.


Lisätietoja DEEMS-laitteesta löydät seuraavalta videolta (valitse valikosta suomenkielinen tekstitys):

Tässä haastattelussa kerron hoitokokemuksiani DEEMS-laitteesta (englanniksi):Festiva Magica 4. - 5.11.2023

Olen esiintyjänä Festiva Magicassa Vaasassa. Omassa puheenvuorossani kerron omasta henkisestä polustani sekä esittelen Deems-sauvaa. Osallistujilla on myös mahdollisuus tulla kokeilemaan Deems-hoitoja. Meme Mehtälä on myös mukana tekemässä Deems-hoitoja halukkaille. Lämpimästi tervetuloa mukaan!


277 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page