top of page

Celestial aura healing

Päivitetty: 2. lokak. 2023

Celestial aura healing on Antti Häyhän kehittämä energiahoitomuoto. Valmistuin celestial aura healer -koulutuksesta vuonna 2023. Celestial aura healing tapahtuu yleensä etähoitona videopuhelussa.


Hoidossa autan asiakasta avaamaan yhteyden sekä Äiti maahan että omaan Alkulähteeseensä, sekä täyttämään hänen aurankenttänsä hänen omalla sielunvalollaan. Käytännössä siis kaikki paraneminen tapahtuu asiakkaan oman sieluvalon vaikutuksesta. Autan asiakasta kartoittamalla selvätietoisesti/näköisesti ja -tuntoisesti hänen aurakentässään olevia traumoja, energiatukoksia, implantteja, ohjelmointeja sekä suojia ja virrattamalla niihin sieluvaloa. Nuo traumat saattavat olla peräisin edellisistä sielun inkarnaatioista, mutta ne voivat vaikuttaa edelleen tähänkin elämään oireilemalla esimerkiksi erilaisina pelkoina, tunnetason ongelmina tai fyysisinä vaivoina. Hoito on erittäin kokonaisvaltaista ja yksilöllistä ja sen vaikutus on lempeän eheyttävää ja suojakerroksia hellästi avaavaa. Hoidossa toimitaan koko ajan yhteistyössä asiakkaan kanssa eikä mitään tehdä väkisin ilman asiakkaan omaa tahtoa ja sielun ohjausta. Hoidossa on mahdollista kohdata erittäin syvälle juurtuneita traumoja sekä äärimmäisen vaikeita tunteita. Hoitajana olen itse käynyt läpi todella syväluotaavan prosessin celestial aura healingin avulla ja pystyn kannattelemaan asiakasta yhtä syvissä prosesseissa kuin jotka olen itse käynyt läpi.


Syväluotaavuutensa takia tätä hoitomuotoa ei välttämättä suositella henkilölle, jolle energiahoidot ovat vielä aivan uusi asia, vaan hoito sopii asiakkaalle, joka on jo työstänyt henkisiä aspektejaan paljon ja haluaa sukeltaa entistä syvempiin kerroksiin omalla sielunpolullaan.


Hinnat ja kestot:

60min: 78€

70min: 88€

90min: 108€


Olin Antti Häyhän Youtube-kanavalla kertomassa omasta henkisestä polustani sekä kokemuksiani Celestial aura healingista sekä matkastani Bosnian pyramideille. Katso haastatteluni tästä:


192 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page